Bu konuda sana katılıyorum. Türkiye Akparti nin aldığı oy oranının büyük çoğunluğu Tayyip Erdoğan ın kişisel başarısıdır. Ama teşkilatları eleştirirken genelleme yapıp bu işe gerçekten gönül vermiş gece gündüz çalışan insanları zan altında bırakmayınız.
Eskiden teşkilatlarda çalışmadan önce bende ön yargılıydım içlerine girince gerçekleri görüyorsun. Çalışmayanlar yok mu var o menfaatçiler yok mu var. Ama gece gündüz çalışan insanlarda var. Eşini çocuğunu bırakıp sabahlayan arkadaşlar biliyorum.. Onlarında hakkını verelim lütfen. Tayyip Erdoğan a bu gün dokunulamıyorsa, Tayyip Erdoğan bu kadar güçlü ve sesi gür çıkabiliyorsa arkasındaki teşkilatların bunda payı büyüktür.
yav arkadaşım benim söylemek istediğim ak parti gibi bir partiye göre başarısız teşkilatlarımız...
yüzde 47 oy oranına sahip bir partinin teşkilatı bu olmamalı...
tabi ki içerisinde çok çalışan insanlar var...
mesela sayın ekrem erdem Allah razı olsun kendisinden teşkilatlar biraz ilerliyorsa onun emeği çoktur...
ama şu bir gerçek daha fazla çalışıp teşkilatları tabanla daha sık ıfıkı daha bağlı hale getirmezsek diğerlerinin dediği gibi konjonktür partisi oluruz...