![]() |
#101 |
![]() En Aktif Üye: Akıncı34, unnamed, M.Atilla, Almi, Saliha En Yardımsever Üye: OTTOMAN En Ciddi Üye: Fırat ![]() ![]() ![]() En Çok Rastladığınız Üye: Nun ve sildiği mesajlar ![]() En Fanatik Üye: ![]() En Tatlı Başbelası üye: En tatlı benim de ![]() ![]() ![]() En Geveze Üye: ![]() En Karizmatik Üye: Epivates ![]() En Kibar Üye: Cihan_Şumul, Minik Kelebek, rizzeli En Komik Üye: Hüdaverdi ![]() ![]() ![]() En Daimi Üye: Epivates, _SoN_, Yalçın Karaca, merve ![]() En Paylaşımcı Üye: M.Atilla En Sevimli Üye: merve ![]() En Sinirli Üye: Fırat ![]() En Heyecanlı üye: Hipermuhafazakar ![]() En Sabırlı Üye: OTTOMAN (bu çocuk bana nasıl sabrediyor yahu şaşırıyorum ![]() En Sakin Üye: Reyyan, İkra, hüma En iyi İmza: merve ![]() En iyi Kullanıcı Adı: Erhan Karaca En Efendi Üye: Reyyan, Özgün Genç, Epivates, Cevher, Ahmet Yasin, TYH, Meçhul En Muhalefet üye: Asi_İsyankar, Akıncı34, EZEL En Bilimsel üye: menderesay En Tekrarcı üye: ![]() En Milliyetçi üye: ![]() En Özgürlükçü üye:Asi_İsyankar En Aykırı üye: Orhan Gündoğdu, akobalı akkurt, hipermuhafazakar En iyi Yorum yapan Üye: Özgün Genç, Depare, Beylerbeyi, Bedevi En Kendine güvenen Üye: KaraEşref, Hakan Özkan En Anlaşılamaz üye: ![]() En Anlaşılır üye: Adem Etyemez, simit En Yeteneğini yansıtan üye: OTTOMAN Konu onurcan tarafından (08-27-2015 Saat 02:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#102 |
![]() Teşekkürler.
|
|
![]() |
![]() |
#103 |
![]() El Emin ( El Emin
![]() Merve, ve En'lerinde bana yer veren diğer arkadaşlara Teşekkürlerimi sunarım ![]() Konu onurcan tarafından (08-27-2015 Saat 02:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#104 | |
![]() Alıntı:
![]() teşekkürler küçük hanım... repte verirdimde beni 5 ten az ene yazanlara rep vermiyorum... ben size muhalif değilim siz bana muhalifsiniz... Konu onurcan tarafından (08-27-2015 Saat 02:00 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
#105 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() Konu merve tarafından (11-24-2010 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#106 | |
![]() Alıntı:
İmzanızda ip atlayan olabiler miyim? |
||
![]() |
![]() |
#107 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu onurcan tarafından (08-27-2015 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#108 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#109 |
![]() |
|
![]() |