|
![]() |
#1 |
![]() Sadece akaryakıt degil halkın insanca ve yasam standardını yükseltecek ne varsa onları halkınca cok gören ( yada temel ihtiyaca vergi uygulayarak kisa ve öz yoldan gelir saglamak gibi küçük ekonomi anlayısına sahip) AKP protesto ediyorum.!
İlk oyumu AKP veren biriyim sonraki oyum da her ne olursa olsun AKP yonunde kullandım ama artık kesinlikle düşünmüyorum.! en pahali elektirk?türkiye...en pahalı akaryakıt?türkiye...en pahali iletisim?türkiye....en en en en .....haaa en duble yol da bizde :D yok yaa bence herkez bu durumdan memnun :D sayin basbakan durmak yok yola devam da benzin 4.03 :D senin paran var yola devam edebilirsin ama ben ve benim gibi sana inanip oy veren bir cok kisiden de bu kadar / fuel empty.!!! ![]() Eminim aynı sekilde chp yada baska bir parti hükümette olsa bunca zammı nasıl degerlendirirdi basbakan coook merak ediyorum.!!! ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() tek benzin,akaryakıtmı yahu bir markete çıkın herşey ateş pahası.
ben herşeye olan zammı protesto ediyorum. askeri ücretli biri nasıl geçiniyor. Allah yar ve yardıncıları olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bana oy vermeyi düşündüğün partiyi söyle sana kim olduğunu söyliyeyim...
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ak Parti yapmıyor zamları birkere bunun bilincinde olalım. Global ekonomide gerçekleşen hareketler doları vurduğu gibi benzinide vuruyor. Bazen inmeler bazen ise aşırı sirkülasyonlar olabiliyor. Vergiler falan sabit. Bir ara bir kurum bu konuda çalışma yaptı ve fiyatlarda kota koydu. Belirli bir süre kaldı fakat liberal ekonomiye zıt bir durum olduğundan tekrar kaldırıldı. Yine fiyatlar yükselmeye başladı tahminimce yine o kurum devreye girecek.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
özelleştirmelerden sonra % 100 kapitalist olduk . |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
gözaltilari ak parti yapmiyor bagimsiz savcilar yapiyor yok suclari yoksa cikarlar yoksa yargiya güvenmiyor musun! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Ayrıca ben hayatım boyunca hiçbir siyasi görüş temsilcisi olmadım ve iktidarımızı suçlamadım altını çizerim. Bu kadar muallak konu varken bunların kamu oyuna aydınlatılmasının üzerine daha fazla gidilmesi gerektiğine dem vurdum. Bundan vesileyle modorötör arkadaşlardan isteğim beni forumdan çıkarmasıdır. Konu 80milyon tarafından (03-08-2011 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() tabi ya...
nolcak bu benzinin durumu... nerde kaldi insanca yasam hani nerede.... hersey ates pahasi oluyoruz acliktan... bu kadqr surunmemize ragmen yinede bmw lerle gidiyoz. ..maya... |
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
zam zam zam |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|