Bu forumda acizane en üzüldüğüm ve kırıldığım anket budur maalesef... Gerek sağ görüşlü olsun vatanını beldesini seven zihniyet, gerek sol görüşlü olsun emperyalist düşünceye karşı olan zihniyet ve en önemlisi de Müslüman olupta 'Terörist' kavramlarından etkilenen zihniyete baktığımızda bu anketlerde görüldüğü üzere 29 kişi 'Terörist' demektedir.. Bu deccali medyanın başarılı olduğu anlamına gelir en azından bu forumda oy kullanan 29 kişi için !
Ben 29 kişi içinden acizane Müslüman'ım diyen kesim için Kur'an-ı Kerim'i eksiksiz okumalarını hatta Kehf suresini derinlemesine okuyup anlamalarını öneririm... Çok vahim bir durum olduğunu düşünmekteyim acizane...
Aynen katılılıyorum abi. Her bu ankete ve oylamaya bakınca şu 29 kişinin kimler olduğunu ve hepsinin neye dayanarak böyle bir sonuca vardıklarını çok merak ediyorum.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.