Kemal Kılıçdaroğlunun şuan chpnin başında olması Deniz Baykaldansa milletimize daha hayırlı olacağı kanaatindeyim.
Deniz baykal verdiği kararından zerre kadar sapmaz. Bütün görüşmelerinde devlet için yapılan istişarelerde kesip atıcı bir niteliği vardır. Bundan dolayı Kılıçdaroğlunun anlaşabilme niteliği olduğundan hele hele 326 milletvekili çıkarmış olan Akparti ve yasalar için gerekli olan çoğunluğa bir kaç vekil gerekirken Baykalın getirilmesi çarka daha büyük çomak sokulması demektir.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.