|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]() Sinan Çetin'den Fethullah Gülen'e teşekkür... konusunu açmışsınız AK Parti forumunda bu tarz konuları açtıkca bu tartışmalar olur bazen bende kızıp bu tarz konular açıyorum neyse kördüğüm bir konu .
![]() Konu EZEL tarafından (06-22-2011 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
İlla sorun sizde mi diyorsun ? Eyvallah der ,gayri ihtiyari bir tebessüm çakar yoluma bakarım ![]() Bu kadar insan görüyorda sen görmüyorsun ,,,Tamam kardeş tamam bu kadar insan paranoyak ve şizofren şahsiyetler böyle hayal ürünü bunlar sende he de geç ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() Seçici oldukları hususunda katılıyorum ve sana açıkça bir şeyi söyleyebilirim ki şahsen seninle reelde tanışsam asla sana nur cemaati mensubu olduğumu söylemem..Belki ondandır ki görmemişsin.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Konu EZEL tarafından (06-22-2011 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Görünen köy yakındadır diye ne güzel demiş rahmetli kemal sunal.. Vesselam! |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ben diyorum diye öyledir değil bu bir gerçek kendin sor bu bölgelerde yaşayanlara mesala ben Amasyalıyım Amasyadada kaç tane nurcu var ? Yarımcada oturuyorum yarımcada 100-120 bin kişilik bir ilçe ben sana 10 bin tane süleymancı ismail ağa Menzilci gösterebilirm ama 1 tane gösteremem çünkü hiç karşılaşmadım .
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
bu forumda Fethullah gülen hocaefendiyi eleştirmek için açılan konuları açan üyeler ve altına acımasızca yorum yapan, dalga geçen üyeler, bu işi, emin olabilirsiniz çok daha aktif yapıyorlar.ve ben bu forumda onlar kadar ideolojilerinin reklamını yapan görmedim... Ak parti forumunda kimse ideolojisini savunmayacaksa, onlarda bu Hocaefendiyi tenkit amaçlı konu açamaz, onlar açarsa ve bu doğalsa, benim halisane yaptığım konu paylaşımı daha doğal... |
||
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
asıl burda tenkit amaçlı konular açıldıkça tartışmalar olur... dün epivatesin yaptığını bugün siz yapıyorsunuz, bu halisane açılmış konulara eleştiri bombardımanına tutanlar yüzünden demiyorsunuz, konular açıldığı için diyorsunuz çok ilginç gerçekten... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|