|
![]() |
#1 |
![]() sence öldürebilirmi ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Zaten Arabistan'ı adam yerine koyan yok ki, tank almışmış ne yapacak tankı Vahabiler Filistine'mi saldıracak, bunlar bu kadar silah gücüne yatırım yapıyorsa İsrail'in bu işde illaki parmağı vardır gör ne için psikolojik zemin hazırlıyorlar...
Kaç sene sonrasını düşünüyorlar da şimdiden propaganda yapıyorlar... Benim acıdığım kutsalımızın orada olması... Yoksa Arab yöneticilerinin canları cehenneme... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Ahireti hakkıyla bilenler için ölüm hak ve başlangıçtır... Sadece Dünyayı gören gözler için Ölüm KORKUDUR ! Karanlıktır... Bu kadar basite almayınız... Mossad'ın Irak'ta, Afganistan'da, Çeçenistan'daki halini hiç görmemiş olmalısınız ! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
sahsen ben RTE icin cok korkuyorum..!!!!! mossad dunde ayniydi bugunde... senaryolar zamanla degisir... a kuklasi yerine b kuklasi... sen gercekten israilin bolgede sikistigina mi inaniyorsun buna delilin nedir sadece kura-ni kerimde yazilanlardan esinlenerek mi yaziyorsun.... farkindaysan buyuk israil kuruluyor geriye sadece iran ve biz kaldik... dedim ya bu seferki senaryo farkli.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
sonucda dunyayi yonetiyorlar ayrica daha dune kadar bizi kim yonetiyor du israil degilmi... suan bile tsk temizlendi mi .!(HAYIR) keske hersey sizin yazdiginiz gibi olsa... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|