![]() |
#51 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() Hiçbiriniz bu davanın nasıl bir şekilde emsal oluşturacağını düşünmüyorsunuz.
Kuran okuma ya itirazı laiklik üzerinden red ederim.Yarın yasa değişse bile çocuklara kuran okuma yolu açıldığında yapılan itarazda bu dava örnek teşkil edecek.Kuran okuma yasağının yasa ile alakası olmadığı laiklik ile alakası olduğu yorumu çıkacak işte o zaman işler karışacak. Varsa hukukçu yorum bekliyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
![]() sanaryolar hazır. solcular iktidarken kımıldamayın. alan daralır. muhafazakarlar iktidarken kımıldamayın iktidar elden gidecek her türlü kımıldamayın
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() yeni anayasa forsuyla hazırlanıldı seçimlere...
o zaman halkın halkın sesine kulak verilecek... |
|
![]() |
![]() |
#55 | |
![]() Alıntı:
Emsal konusuna gelince bir dava açıldığında ilk olarak benzer davalara bakılır.Karım baş örtülü boşanmak istiyorum diyen adama bir hakim boşanma gerekcesini haklı bulunca diğer davalardada örnek alınıyor ve şuan karım başörtülü boşanmak istiyorum dediğin zaman önceki hakimin verdiği karardan dolayı emsal teşkil ediyor ve aynı karar gerçekleştiriliyor. Bu olaydada aynı şey gerçekleştirilebilir.İki tane çapulcuya emanet edilemeyecek çetrefilli ve değerli bir konudur bu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
![]() Alıntı:
nasıl teşkil edecek ki bu dava o şekilde diğer duruma... sallıyorum bu adamın açtığı dava hakim tarafından reddedilse yada devlet suçlu bulunmasa bu açılan bütün davalar için örnek teşkil ederde diğer türlü nasıl örnek teşkil edecek ? |
||
![]() |
![]() |
#57 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() Şimdi hakim bu yasağı laiklik üzerinden değerlendirirde yasa hükümlerine hiçbir şekilde yer vermesse.Olası bir yasa değişikliğinde kuran yasağı kaldırılacağı zaman açılacak bir davada bu yasağın yasa ile alakası olmadığı bu konunun laiklik ile alakası olduğu söylenebilir ve yasak devam eder.367 gibi bir saçmalık bu ülkede yaşandıysa buna şaşırmamak gerekir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#60 | |
![]() Alıntı:
İşte bütün mesele burada... Lütfen anlamaya çalışın tekrar tekrar düşünün hak vereceğinize eminim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|