![]() |
#51 |
![]() hewal burak bari güleyimm hizbullah ))) türkiyee 30 insani öldürmüş desene devletinizin yaptiği kirli faliyetleri hizbullah sesiz kaldi diye üzerine yüklemişsinizz
vaybe hizbullah ne kadarda silahlari varmişş saman haber kaynak...))))))))) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
![]() Alıntı:
kürtcenin mektebimi vardi bizim zamanimizda da mektebinde ögrenelim.. sagolsun tayyib reis kürtce tv, kürtce kurs, kürtce enstitü derken millete dilini ögretiyor.. bu arada ben nurcu degilim dediklerin tesir etmiyor ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() Birazcık zahmet edip okusaydın.Hepsinin hizbullah'ın olmadığını görecektin.Ama okumuyorsun, yazında çok kötü.Sanırım şuan köşe yazarlarından cevap arıyorsun.Arama motoru gibi...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
![]() Bundan iyi belge sana emniyetin raporundan kes yapıştır yaptım köşe yazısı değil bu
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() tek türkiye derken....
tek bayrak derken tek devlet derken tek millet derken tek cemmat derken tek tek tek tek ...kalacaksinizzz... ![]() beji kürdistan nasil güzel oldumu bir türk dünyaya bedeldirrrr... ![]() siz durun dtp kck pkk apoizim fet... ... kraavvtlilar cenete sakalilar ceheneme basşi açik olan bayanlar cennete başi kapali olanlar cehenemee yooliyan sizlersiniz dizilerle milleti kandrin sizler ALLAHA HESAP VERME ZAMANİ GELECEKTİRRR NASİLA KÜRDİSTANİİ BİJİ SEROKK TAYİP ERDOĞAN HAA )))) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() Artık bu konulardan gına geldi valla..
Bir hizbullahtır gidiyor... Sırf bu tür konuları kilitlemek için yinede yönetici olurum ha bıktım laaa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
![]() Alıntı: