AK Gençliğin Buluşma Noktası
Videolar Videolar; komik videolar, dini videolar.

Stil
Seçenekler

Alt 09-09-2011, 16:53   #1
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Bu videoyu daha öncede izlemiştim...
Bir ayrıntı dikkatimi çekti binanın yerin altına doğru ilerlediğini söylüyor fakat böyle bir şey söz konusu değil...Artı böyle nükleer bir patlama olsaydı binanın bütün camları aşağıdan yukarıya doğru patlamaya başlardı...
Açıkcası beni ikna edemedii..

Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-09-2011, 17:02   #2
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu videoyu daha öncede izlemiştim...
Bir ayrıntı dikkatimi çekti binanın yerin altına doğru ilerlediğini söylüyor fakat böyle bir şey söz konusu değil...Artı böyle nükleer bir patlama olsaydı binanın bütün camları aşağıdan yukarıya doğru patlamaya başlardı...
Açıkcası beni ikna edemedii..
videoda bahsettiğine göre bunun olabilmesi için 2 tane yıkıcı güç olması gerekiyormuş termal radyasyon ve yıkıcı şok etkisi...
bahsedilen patlayıcıda bu 2 si yokmuş ama...
yani ben öyle anladım ama bilemiycem tabi...
bana çok mantıklı geldi çünkü gerçekten o yıkım kesinlikle bir uçağın çarpmasıyla oluşabilecek bir yıkım olamaz...
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-09-2011, 17:06   #3
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
videoda bahsettiğine göre bunun olabilmesi için 2 tane yıkıcı güç olması gerekiyormuş termal radyasyon ve yıkıcı şok etkisi...
bahsedilen patlayıcıda bu 2 si yokmuş ama...
yani ben öyle anladım ama bilemiycem tabi...
bana çok mantıklı geldi çünkü gerçekten o yıkım kesinlikle bir uçağın çarpmasıyla oluşabilecek bir yıkım olamaz...
Tamam ablacım o tek güç aşağıdan yukarıya iletiliyorsa bütün camların aşağıdan yukarı doğru patlaması gerekir...bir de o güç aşağıdan yukarı iletildiği için binanın kökünden anında yamulması gerekir fakat böyle bişey sözkonusu değil.Biraz uçmuşlar anliyacağın..
Binanın içeri doğru girdiği söyleniyor videoda olay görüntülerine bakarsanız böyle bir şeyin olmadığını göreceksiniz...
Alt 09-09-2011, 17:15   #4
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Alıntı:
Tamam ablacım o tek güç aşağıdan yukarıya iletiliyorsa bütün camların aşağıdan yukarı doğru patlaması gerekir...bir de o güç aşağıdan yukarı iletildiği için binanın kökünden anında yamulması gerekir fakat böyle bişey sözkonusu değil.Biraz uçmuşlar anliyacağın..
Binanın içeri doğru girdiği söyleniyor videoda olay görüntülerine bakarsanız böyle bir şeyin olmadığını göreceksiniz...
peki pulverize olma durumuna ne denir?
yani normal bir çarpma etkisiyle oluşabilicek bir yıkımda bu toz dumanı normal bişeymi?
Alt 09-09-2011, 17:19   #5
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
peki pulverize olma durumuna ne denir?
yani normal bir çarpma etkisiyle oluşabilicek bir yıkımda bu toz dumanı normal bişeymi?
İşte pulverize olma durumu neden aşağıdan yukarı gerçekleşmiyor...ilk etki binanın girişinde olmalı video kendi kendi ne çelişiyor bir yerinde yerin altına giriyor diyor bir yerindede yukarıdan aşağı pulvarize oldu diyor çok çelişkili...benim şu şekilde yıkılmıştır gibi bir iddiam yok ama bu videoda bana göre uçmuşlar...belki pulvarize olma durumu doğrudur fakat dediğim gibi birbiri ile çelişen yerler var...
Alt 09-09-2011, 17:28   #6
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Alıntı:
İşte pulverize olma durumu neden aşağıdan yukarı gerçekleşmiyor...ilk etki binanın girişinde olmalı video kendi kendi ne çelişiyor bir yerinde yerin altına giriyor diyor bir yerindede yukarıdan aşağı pulvarize oldu diyor çok çelişkili...benim şu şekilde yıkılmıştır gibi bir iddiam yok ama bu videoda bana göre uçmuşlar...belki pulvarize olma durumu doğrudur fakat dediğim gibi birbiri ile çelişen yerler var...
evet haklı olabilirsin orda ama benide ikna eden bu pulverize olma durumu oldu...
yani uçağın çarpmasıyla toz haline gelerek yıkılması çok anormal geliyordu bana bu söylenenler ikna edici oldu ondan..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)