AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-09-2011, 19:05   #21
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Polis az bile yapmış. Herkesle anladığı dilde konuşmak icap eder artık. Yeteri kadar insan muamelesi yapıldı bunlara ama insan vasfını hak etmeyene nezaket göstermeye ne gerek var.

Fakat şu da var ki; Bu olayı bdp kendi lehine çevirecektir. Bdp seçmeni de partilerine hak verip, polisi suçlayacaktır.
Akıl varsa zaten bdpli olmazlar pkk başı için yüremezler,bunların polise hakvermesi zaten beklenemez.'Polisi vuracaktık sivili vurduk pardon' diyenlerinlerin polise hakvermesi akla mantığa zaten aykırı.Onlar polise hak verdiği an poliste bir sorun var derim
Alt 10-09-2011, 19:07   #22
Kullanıcı Adı
ALmi´
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Akıl varsa zaten bdpli olmazlar pkk başı için yüremezler,bunların polise hakvermesi zaten beklenemez.'Polisi vuracaktık sivili vurduk pardon' diyenlerinlerin polise hakvermesi akla mantığa zaten aykırı.Onlar polise hak verdiği an poliste bir sorun var derim

O da doğru ama demem o ki; polisi suçlamaları için bir bahane daha çıkmış oldu onlara. Yoksa dediğine katılıyorum.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2011, 19:10   #23
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Aferin dtplilere helal olsun böyle devam...

Dağdakini vurup şehirdekine saygı gösterirsen böyle olur...

Helal olsun
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2011, 19:11   #24
Kullanıcı Adı
ALmi´
Alıntı:
maviinsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

%5-6 oları var ama medyada sürekli gündemdeler. Neredeyse tüm bdp'li vekilleri tanıyoruz. KAç ak partili kürt vekilini tanıyoruz?
Aynen katılıyorum. Nerede bu AK Partili kürt milletvekilleri? Eminim ne işe yaradıklarını kendileri de bilmiyordur.
Elbette o koltuğun hakkını verecek bir iki işe yarar şey yapıyorlardır ama bu yetmez ki. Onlar nicin ordalar? Pkk'lı olmayan kürtleri temsil etmek için oradalar. Ama bugüne kadar bu konuyla alakalı kaç tane açıklama gördük onlardan? Kaçı konuştuğu zaman ''ne güzel konustu ya işte biz de pkklı olmayan kürtler olarak bunları düşünüyoruz'' dedik?

Geçen gün mehdi eker iki kelimeyi zor bir araya getirip bir iki cümle kurdu bu konuda. Başka da bu konuda açıklama yapan kürt mv hatırlamıyorum ben.
Alt 10-09-2011, 19:12   #25
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Yahu bahaneden hikayeden bol ne var,cahil bir kesimi ele almışken bırakmazlar kullanmak için gerçek olmmayan kafadan atılan bir çok hikaye uydurup yine polisi suçlamasını bilirler.Bu yüzden tırı vırı.
Alt 10-09-2011, 19:15   #26
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynen katılıyorum. Nerede bu AK Partili kürt milletvekilleri? Eminim ne işe yaradıklarını kendileri de bilmiyordur.
Elbette o koltuğun hakkını verecek bir iki işe yarar şey yapıyorlardır ama bu yetmez ki. Onlar nicin ordalar? Pkk'lı olmayan kürtleri temsil etmek için oradalar. Ama bugüne kadar bu konuyla alakalı kaç tane açıklama gördük onlardan? Kaçı konuştuğu zaman ''ne güzel konustu ya işte biz de pkklı olmayan kürtler olarak bunları düşünüyoruz'' dedik?

Geçen gün mehdi eker iki kelimeyi zor bir araya getirip bir iki cümle kurdu bu konuda. Başka da bu konuda açıklama yapan kürt mv hatırlamıyorum ben.
Almi'cim ne demeleri gerekiyor ki. Sürekli sürekli çıkıp, demeç verip, insanların milliyetçilik damarlarını kabartmanın ne manası var. (Kaldı ki ben her türlüsüne karşıyım milliyetçilik söylemlerinin)

Zaten yeri gelince başbakan birlik beraberlik mesajları veriyor.
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2011, 19:30   #27
Kullanıcı Adı
ALmi´
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Almi'cim ne demeleri gerekiyor ki. Sürekli sürekli çıkıp, demeç verip, insanların milliyetçilik damarlarını kabartmanın ne manası var. (Kaldı ki ben her türlüsüne karşıyım milliyetçilik söylemlerinin)

Zaten yeri gelince başbakan birlik beraberlik mesajları veriyor.
Ben milliyetçi söylemlerde bulunsunlar demiyorum ki Feride. Kaldı ki zaten AK Partili kürtlerin milliyetçi olması mümkün değil. Yani o tür açıklamalar yapılsa bile kimse bunu dikkate almaz, aksine yapılan açıklama ters teper.

Benim söylemek istediğim şey bugün bdp'liler sözde ya da özde davalarında haklı ya da haksız devamlı gündemdeler, bir açıklama bir toplantı vs içindeler. Bu durum halkı galayana getirmeye davalarına sahip çıkmalarına neden oluyor.

Zaman zaman AK Partili kürt milletvekillerinin de bakın biz de kürdüz ama bunların amacı kürtlerin huzuru değil diye başlayan cümleler ile gündeme gelmeleri, tüm kürt milletvekillerinin toplucu yine zaman zaman açıklama yapmaları, kendi memleketlerinde halkla daha fazla iç içe olmaları ya da sadece Ankaradan doğuyu g.doğuyu seyredip sadece kapıların ardında kürt ya da pkk sorununu konuşmaları yerine; bunu halkla paylaşmaları daha iyi olmaz mı?

Bence bunu yapmaları demek sorunun çözümüne biraz daha yaklaşmak demek. Çunku halk tv de izlediğine değil birebir onlarla muhattap olanları ciddiye alır.

Ki bu yüzden bdp liler devamlı halkla iç içe, bu yuzden bdp miting ya da toplantı yapacağını bildirirken sadece 1 saat içinde meydana yüzlerce kişi toplayabiliyor.

Bunun sebebi birebir iletişimden kaynaklanıyor.

Konu ALmi´ tarafından (10-09-2011 Saat 19:36 ) değiştirilmiştir..
Alt 10-09-2011, 19:38   #28
Kullanıcı Adı
Feride
Yani ülkenin en tepesindeki insan bunları devamlı söylüyor, o açıdan demiştim.

Fakat senin de dediklerin doğru milletvekili olarak birebir iletşim içerisine girmek önemli. Yalnız nasıl bir faaliyet içerisinde olduklarını bilmiyorum o milletvekillerinin. Koltuklarında oturupta, doğu halkından da bihaber olduklarını pek düşünmüyorum açıkçası. Öyle olsaydı her seçimde oyları katlana katlana büyümezdi heralde. Başbakan dışında ak partili milletvekillerinin payı büyüktür diye düşünüyorum özetle..

Valla açıkçası ben bdp'nin o ssöylediğin kalabalığı nasıl getirdiği konusunda da şüpheliyim. Halka zorla kepenk kapattıran zihniyet, o kalabalığı pekala zorla da getirme potansiyeline sahiptir. Artık Allah bilir..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2011, 19:44   #29
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Bu milletin tüm kadroları tahrik'ten çok çekti çekmeyede devam ediyor.
Aslında sorunlarımız T A H R İ K olmaktan kaynaklanıyor.
Birisi birisini kışkırtır o biriside diğerine saldırır.
Hep böyleydi böyle devam ediyor.
DENETİM YOK DENECEK KADAR AZ.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2011, 19:56   #30
Kullanıcı Adı
ALmi´
Tehdit olduğu doğru da her oy veren ya da her o kalabalığa katılan da tehditle gitmiyor, kendi isteğiyle giden çok daha fazla.
Tehdit genel olarak kepenk kapatmada ve oy vermede gecerli oluyor, kalabalıkta değil.
Kalabalığı ancak AK Parti mitinglerinde tehdit ederler, meydana gitmeyin diye.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)