|
![]() |
#1 |
![]() kaddafinin ölmesine zerre üzülmedim...
Allah biliyor... kimse ajite etmesin süreci... Kaddafi dediğiniz adam türkiyede kara harp okulundan mezun olmuş,komünist laik bir adamdır... Üstüne üstlük haindir... en basit örnek islami cihat lideri fethi şikakinin şehit edilmesinde mossada her türlü kolaylığı sağlamıştır... bu konuda sindiremediğim tek nokta ölü bir adama yapılan işkencedir... yoksa saddammış,kaddafiymiş geberip gitmeleri zerre koymaz bana...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Komunist değil Sosyalist'di... Sosyalistler müslüman olamaz diye bir kaide yok... İkinci mevzuu yaptıklarının ecrini ezasını Rahman ve Rahim olan ALLAH verecektir... Müslüman hamasi duygularda bulunmamalı... İçimizdeki Hamaset maalesef bizi mahvediyor... Bunuda idrak etmek gerekli... Hoş Kaddafi'yi yada Saddam'ı savunmuyorum... Kerhende savunmam mümkün değil... Ama şunuda gözardı etmemek gerek ki... Yaptıkları ne olursa olsun bu muamele hiç bir insanoğluna yapılmaz... Yapılmamalı... Mazlum Libya halkı maalesef gözümde intikam hırsına bürünmüş caniler olarak kalacaklar... sırf benim değil tüm dünya nezninde böyle... attığımız adımları bugünü düşünerek değil geleceğide düşünerek atmak zorundayız... Kaddafi'ninde ALLAH tafsilatını affeylesin... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
sosyalizm komünizmin 1 aşama öncesidir... aynı zincirin halkalarıdır... müslümanlık konusunda birşey demem tabiki olabilir... ama laik bir komünist üstelik anarşistti kendisi... le mondeye verdiği röportajda cihatla ilgili söyledikleri bile ortada... hamaset değil devrim... cemahiriye dediği ne idüğü belirsiz kendi aşiretini koruyan sistemiyle etti durdu yıllarca... her diktatör gibi sonun kendisi hazırladı... Libya halkı başındaki putu devirmiş ama içindeki bazı şuursuzların hata yapmış olduğu bir halktır gözümde... |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Kaddafi'nin gebermesine değil gebertiliş şekline üzüldüm.. Yoksa o it de zamanında İhvan'a az çektirmedi.. Mutlaka yargılanmalıydı.. Bildiği çok şey vardı eminim buna.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|