![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
benim bir huyum vardir nedir biliyormusun, bilmedigim konuda susmayi denerim ama seninde bir huyun var bilmedigin konuda bile konusuyorsun ve rezil oluyorsun bunu daha önce defalarca gördük ki en son hocaefendinin taziye konusunda da arastirma yapmadan atlamistin sonra yilin sazani ilan edilmistin ![]() benim tepkim hrant dink konusuna degil sana cevap veren bir arkadasimiza ukalaca cevap vermendir ki o arkadasimiz her daim saygisiyla öne cikmis bir arkadasimizdir.. sana saldirmak gibi bir niyetim yok artik su asagilik kompleksinden kurtul burasi forum ve herkes herkesle tartisir o yüzden sana yaptigim elestirileri, yorumlari hemen baska yerlere cekmene gerek yok.. hrant dink olayina gelecek olursak gecmisi konusunda cok fikir sahibi degilim ama eli silaha degmedigi sürece, elinde kan olmadigi sürece o insani fikrinden dolayi ölüme mahkum etmek cok insafsizca bir yaklasimdir kaldiki eger ortada bir suc varsa bu sucun cezasini verecek olanda soak magandalari, mafyalar degil devlettir!.. ama senin gibiler sagolsun vur, kir, parcala mantigiyla o cinayetleri isleyenlerin propagandalarina alet oluyor, ülkenin birligine, dirligine zarar veriyorsunuz.. sunu asla unutma rahmetli muhsin yazicioglunuda, hrant dinkide öldüren ayni zihniyettir o yüzden isimize geleni kinayip, isimize gelene alkis tutmak bana göre en basit tabirle iki yüzlülükdür! |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|