![]() |
#31 |
![]() cemaatin doğuda olup olmadığını ben bizzat cizrede gördüm kardeşim..eğer senin dediğin 4 karılı uçkur düşkünü bilmem necileri diyorsan onu ben bilmem kardeş..onu yapanlara soracan..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
Siyah ile yazdığın kısım tamamen hayal ürünüdür.Fakat seni burada suçlayamam çünkü kendi deneyimin değil arkadaşlarının anlattıklarıyla yorum yapıyorsun. Diğer mavi yazılı kısıma gelirsek... Burada hepimiz az çok siyasetten anlayan insanların. Bu yazdıkların sakın ola sizi yaşatan yeni varoluş amaçlarınız olmasın ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
90'larda zaman "z"sini stv'nin "s"ini fethullah gülenin "h"sini göremiyorduk yeni aklınıza geldi ! hizbullah bine yakın şehit versin. gelin cirit atın üstüne'de Hizbullah'a saldırın ! utanın yaww 90larda PKK tarafından Gülene yakın bir kaç kardeşimiz şehit edildi. cenazelerine bile sahip çıkılmadı Hizbullah sahiplendi... ayağa topuk bölge terk edildi yeni mucahitleştiler oda hizbullah'a karşı. Yalovalarda PKK ile görüşmler yapılıyor Hizbullaha tam gaz saldırı. Peygambermizin Bir savaşını öğrenmek çok mu zor o kadar beleşçi olmayın. ! öğren gel ! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
Bu arada hem kıvırıp hemde yazı yazman taktire şayan... Yaptığınız birçok infaz var. Şuan yaptığınızı söylemem ama geçmişiniz hiçte temiz değil... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() |