![]() |
#51 |
![]() Bu cemaatler arası çatışmaları gördülçe hiçbir cemaate mensup olmayarak ne kadarda doğru bir karar verdiğimin daha çok bilincine varıyorum...
Sağolun varolun... |
|
![]() |
![]() |
#52 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#53 |
![]() Yeni bir cemaat kuruyorum cemaati olmayanların cemaati
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() He yahu işin yoksa uğraş rakip cemaatin açığını aramak için...
|
|
![]() |
![]() |
#55 |
![]() birileri hizbullahı silahlı mücadeleye çekmeye çalışıyor
bence bu çok tehlikeli birileri menfaat elde edecek diye binlerce insan yeniden mağdur edilmemeli |
|
![]() |
![]() |
#56 | |
![]() Alıntı:
hayal gücün çok geniş maşallah ![]() gülen hareketinin çalışmalarına neticelerine bakıpta bir siyasi yapılanma tespitinde bulunanına hiç rastlamamıştım gerçekten ![]() ne bu koltuk kavgasımı hizbullaha hased edicekte rakip olarak görücek gerçekten çok komik ... cımbızla üç beş yaptığı hoşunuza gitmeyen çalışmayı çekip alıpta böyle bir yaftalama yapmak hakka girmekten başka birşey değil ![]() ayrıca gülen hareketi doğuda, izmir istanbul ankara gibi büyük şehirlerden çok daha güzel hizmetlere imza atıyor buna bizzat şahidim.. insan veya cemaat yaftalamaya gelince, müslümanlardan haz etmeyen insanlardan daha acımasız olabiliyoruz bazen... rabbim böyle muhalefetliklerimizde isyanlarımızda bizi dini hassasiyetimizden uzaklaştırmasın... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#58 |
![]() Bu Hizbullah merakı nereden uyandı ben onu anlamadım.
Varsa güzel işleri Allah kabul etsin Sorun ne? 90 lı yıllarda ki Hizbulvahşet katliamlarını yok mu sayalım Sizin yaşınız kaç bilemiyorum ama ben o yıllarda ki hareketleri çok iyi hatırlıyorum PKK ya karşı silahlandırılan Hizbullah grupları sır değil Şimdi neyin peşindesiniz asıl ben onu anlamadım Hizbullah radikal eğilimleri olan sertlik yanlısı şeklinde algılanan bir yapı Miting meydanına gelen müslüman kalabalığı kendi taraftarı gibi reklam edip sözde bir tabanı varmış gibi konuşmak nesi? İster doğuda ister batıda Hizbullah deseniz,insanların vereceği tepki bellidir.İki elin on parmağı hepsi o kadar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
![]() Alıntı:
verdiğin örnekleri tek başına gülen hareketine mi yüklüyosun? yani bu konuda suçlu gülen hareketi öylemi? ve bunu haber yapmaktada saldırganlık ?? o zaman bu konuda hizbullahçıları önce kendileriyle bir muhasebe yapmalarını öneririm... bakış açınızı genişletmenizi tavsiye ederim, hakkını savunmak ve hesap sormak için bu cemaatten önce çok merciler var neden oralarda göremiyoruz hizbullahı... medya ilk öncelikle hesap sorulan tarafsa kolayına gelen taraf olduğu içindir bence... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
![]() Alıntı:
50 bin tutuklu senin parmakların mı ? hemde 95-2001 arası ! siz toplayın Yüzbinleri islam-ı anlatı Resullahı anlatın siz tabanınızdan sayın onları. o hizbullah'a senin gibi vahşet diyenler ( vahşet diyenler vahşettir. o kadar övdüğünüz devletini insanları savmuyorken insanların kendini savunmasına vahşet diyenlerin ahiretleri de vahşet olur inş. ) senin gibi Kürdler PKK medyasından Türklerde kartel ve Perinçek medyasından öğrendi. ( hizbullah'ın böyle bir imkanı olmadığı için kendini ifade etme imkanı bulamamıştır ) Alıntı:
Gülen medyasının derdi ne ki ajandasına yazmış her ay bir haber yapmassa hizbullah ile ilgili o ay hiç hasat ekmemiş görüyor kendini. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|