AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Anketimiz: Okullarda Tek Tip Kıyafet Uygulamasının Kaldırılmasını Doğru Buluyormusunuz ?
Evet doğru buluyorum . 100 54.95%
Hayır doğru bulmuyorum . 54 29.67%
Kararsızım . 28 15.38%
Katılımcı sayısı: 182. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-09-2012, 15:48   #11
Kullanıcı Adı
SavaşPala
Alıntı:
xkatolizorx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende rahatsızlık duyuyorum ama yapacak birşey yok o günahsız çocukların günaha alet edilen giysileri üstünde görünce emin ol benimde içim burkuldu ama bize yapacak tek şey düşüyo partimizi destekleyip politikalarına devam etmesini sağlamak başkada elimizden birşey gelmez bu foruma ben yeni üye oldum sizler sayesinde fikir edinmeye çalışıyorum banada bi arkadaşım tavsiye etti tartışma platformu sonuçta her kesimden insan üye olabilir onu sorgulamak haddımıze değil ama resim dediğin gibi yanlış ama denilen olay olursa çünkü sen diyosun bu doğunun normal kıyafeti ama peşmergenin kullandığı kıyafette bu yarın üniversteye boyle gelse bu ogrencıler çıkabilecek olayları dusunebiliyomusun unıversteyi geçelım bu kıyafetle geldi okul muduru ılkokul cocugunu okula almadı almıcakta cunku serbestlıgınde belırlı kuralları var sonra o kötu eller demezmı o ufacık cocuklara Tc sızı okula almıyo hadı daga cıkın bunun hesabını nasıl verıcez onu merak edıyorum ben!!!!!
Öncelikle görüşleriniz için sizlere teşekkür ederim..
Asıl konuya gelince devletin-iktidarın düşündüğü şeyler mutlaka ki vardır..
Aslına bakarsanız,söz konusu hain terör örgütü halk desteğini %90 civarında kaybetmiş,ve güç durumdadır..Halk artık iradesini güçlendirmekte ve bazı büyük aşiretler terör örgütüne karşı silahlanma seviyesine kadar gelmiştir..
Hain yürekli şeref yoksunu insanlar zaten çocuklarını okula göndermiyorlar..
Şunu çok iyi bilin ve içiniz rahat etsinki,o okullar her şeye rağmen tıklım tıklım ve öğrenci dolu,ve her sabah güçlü bir sesle İSTİKLAL MARŞI ve ANDIMIZ okuyorlar...

Söz konusu taslakta ki okursanız bir kaç yorum önce paylaşmıştım,aslında bu şekilde korkulara yer olmadığını gördüm,Ancak T.C SENİ OKULA ALMIYOR cümleniz pek tabii düşündürücü...Bunu kullanacaklardır..

Ama işi siyaset olanların,işi bu,bizler bunu düşünüyor akıl edebiliyorsak,onlar dahada ileri derecede düşünmelidir..

Tekrar etmek istiyorum..Bu serbest kıyafet büyük bir adımdır..İktidar halkın tepkisini görmektedir ve sonuç hüsran olursa başına neyin geleceğini bizzat Tayyip Erdoğan kendisi şu sözlerle ifade etmiştir ; -""..işte o zaman bu millet bizi affetmez,Allah'ta affetmez..""

İktidar'ın yaptığı açıklamalardan sezdiğim kadarı ile düşündükleri,yapmaya çalıştıkları bir amelleri var..Bize düşen önce izlemek..Sonra ortaya çıkan sonucu bire bir görerek mahkeme etmek..

Dönemlerdir Ak Parti'yi eze eze iktidara oturtan millet,gerektiğinde oradan alaşağı edecektir..

İnşaallah ki yapılmaya çalışan düşündüğüm şeydir..O düşündüğüm şeyi elbet ki söyleyemeyeceğim..Ama yapmaya çalıştıkları düşündüğüm şey ise ve bunu Ak Parti başarırsa,bir tarih yazılacak...
SavaşPala isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)