AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 01-18-2010, 19:58   #21
Kullanıcı Adı
İntifada
Peki fikri sağlara itibar etmedin işte bülent arınçın röportajınıda koydum oraya bülent arıncadamı itibarın yok?

Alt 01-18-2010, 20:10   #22
Kullanıcı Adı
redyellow
bülent arıncı çok severim, çok sayarım.

Ama kime itibar edeceğime ben karar veririm.

Sevmeme saymama rağmen bu konuda söylediklerini ki söylemiş ise, ben tam olarak böyle söylememiş de olabilir diyorum, eğer erbakan öyle bir şey yapmış olsaydı ve bülent arınç bunu söylüyordu ise ona derim ki niye istifa etmedin o zaman da şimdi konuşuyorsun? ama dediğim gibi söylemişse.... gazete çarpıtmış da olabilir.

Tekrar edeyim: Bülent Arıncı tanırım, severim, ama Erbakan hocayı da tanırım, severim, ona atılan iftiralar, onun yapmadığ, söylemedii binlerce şey ona ithaf edilmiştir bu ülkede.

Bu sebeple erbakan şöyle dedi diyen bir zamanlar onun en yakınındaki kişi bile olsa AĞZINDAN DUYMADIKTAN SONRA inanmam.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-18-2010, 20:12   #23
Kullanıcı Adı
İntifada
Pes doğrusu ne diyeyim artık.

Alt 01-18-2010, 20:45   #24
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Müfteriye güvenilmez diyen sensin, bu durumda Erbakan hoca bizim Ak PArtiye oy verdiğimiz için cehenneme gideceğimizi ispat edemezse, onada güvenmemeniz gerekmez mi...
İşinize gelene inanır gelmeyene inanmazsınız değil mi... Ama lafa gelince de ben parti gözüyle bakmam olaylara...

Alt 01-18-2010, 21:20   #25
Kullanıcı Adı
mücahid55
Alıntı:
(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Müfteriye güvenilmez diyen sensin, bu durumda Erbakan hoca bizim Ak PArtiye oy verdiğimiz için cehenneme gideceğimizi ispat edemezse, onada güvenmemeniz gerekmez mi...
İşinize gelene inanır gelmeyene inanmazsınız değil mi... Ama lafa gelince de ben parti gözüyle bakmam olaylara...
Hoca akp ye oy veren cehenneme gider demedi. sözü söylendiği gibi alın. belki herkes sizin gibi yanlış anlamaz.

söylemediği sözü söylemiş gibi göstereek siz iftira atıyorsunuz. böylemi siyaset yapıyoersuzuz siz, komedi.
mücahid55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-18-2010, 21:33   #26
Kullanıcı Adı
Fırat
Cennetende yer ayarlayabiliyor musunuz bir oy karşılğında helalimden altı oy var henede.

Alt 01-18-2010, 21:34   #27
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
mücahid55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hoca akp ye oy veren cehenneme gider demedi. sözü söylendiği gibi alın. belki herkes sizin gibi yanlış anlamaz.

söylemediği sözü söylemiş gibi göstereek siz iftira atıyorsunuz. böylemi siyaset yapıyoersuzuz siz, komedi.
Ya hadi 28 şubatta söylediğine söylemedi diyorsunuz madem buna söylemedi dmemyin ya.Adam canlı yayında söyledi canlı yayında.Necmettin erbakanı Türkiyede seven bir siz değilsiniz.Ama yanlışlarınıda kabul edin.

Demedi diyen kanıt isteyen insanlara alın kanıt
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

2 dakka 35.saniyeye dikkat

Alt 01-18-2010, 21:42   #28
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Demiş mi dememiş mi...
Tebrik ederim kardeşim...

Alt 01-18-2010, 21:44   #29
Kullanıcı Adı
İntifada
Teşekkür ederim.Abi hep böyle oluyor moralim bozuluyor.Biz ne zmamn milli görüşün bir yanlışını tartışmaya açsak mesele dönüyor dolaşıyor nerelre geliyor.

Konu İntifada tarafından (01-18-2010 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir..

Alt 01-18-2010, 22:49   #30
Kullanıcı Adı
mücahid55
sözü olduğu gibi buraya alıntı yapın kendi uydfurduğunuz sözü yazmayın. arada dünya kadar fark var. biz hocayı takip ediyoruz sizden iyi, ne dediğinide iyi biliyoruz.

yazdığınız hiçbir şey iftiranızın üstünü örtemeyecek ve hocadan helallik istemedikçede kul hakkına girmişolarak kalacaksınız.
mücahid55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)