![]() |
#71 | |
![]() Alıntı:
Geçen akşamda güvenilir olmadığını ispatladığımız bir adama güvenmediğimiz için bizi eleştiriyordunuz. O arkadaşı kollamaya çalışıyordunuz. Yok gerçekten size yetki verelim. Bu forumda daha öncede örneği oldu. Aşırı milli görüşçü bir arkadaşa bölüm sorumluluğu verilmişti, her ne kadar karşı çıksakda... Konu konuyu açmıştır ve olay buraya gelmiştir. Gerekli olduğuna inanıldığında konu kilitlenir ve silinmesine gerek duyulan mesajlar silinir. Ama buna ne zaman gerek olacağına karar verecek kişi kesinlikle siz değilsiniz... |
||
![]() |
#72 |
![]() Haber hakkıda diyebilirim ki;
Evet olabilir, böyle bir projeleri vardır ama izin vermemişler bir şekilde engellemişlerdir. Engelleyenler de bellidir. Bu gün bile boş durmuyorlar.. Tartışmaya gelince ; Erbakan öyle dedi diye; biz cehennemden bilet alanlar mı olduk şimdi.. (?) İslâm Tarihini az çok okuyanlar, Hz. Ali - Hz. Muaviye, Hz. Aişe ve yine Hz. Ali'nin karşı karşıya geldiğini unutmasınlar. Bu karşılaşmalar hep siyasi karışıklıklar yüzündendi.. Ve bu gün; Erbakan ve Erdoğanın da ( Hoca ve Takebesi) siyasette rakipler.. Biz Erdoğan ı gönülden destekliyoruz lâkin Hoca'ya laf söylemek de bize düşmez. Ebakan o sözü demiş ise vebalini öder ilâhi adalet var. Hiç değilse biz o yanlışa düşmeyelim. Sonradan pişman olacağımız sözler sarfetmek, zarar dan başka bişey getirmez insana.. Hatasız kul da yönetici de yok.. İkisinin de hataları mevcuttur elbet.. Mükemmel olan bir tek O'dur.. Ben mükemmel değilim ki mükemmel bir yönetici isteyebileyim. Meselâ; ( Hz. Ömer gibi bir yönetici isteyebilmek için, biraz Onun gibi olma yolunda çabalamak gerek..) Dua ile.. |
|
![]() |
![]() |
#73 | |
![]() Alıntı:
iftiranızda diretmeye devam edin . sözü hacanın söylediğinden farklı şekilde alıntı yapıp burada yazan sensin. bu iftiradır. sen sözü oldsuğu gibi yaz insanlar ne anlarsa anlasın. buna cesaretiniz bile yok. iftirayla biryere varamayacaksınız. |
||
![]() |
![]() |
#74 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#75 |
![]() Siz varcağınız yere vardınız yine.Olayı evirip çevirip unutturdunuz.Hatalarınızı savunmaya devam edin.
İftirayıda iftiracıyıda aklı selim bir şekilde okuyan herkes görüyor merak etmeyin. |
|
![]() |
#76 | |
![]() Alıntı:
O seneler önce izlediğin ve unuttuğun programın videosunu koydum.Bunun gibi 7 part daha var.Baştan sona iftira ama unutmuşum siz duymak istediğinizi duyar görmek istediğinizi görürsünüz... |
||
![]() |
#77 | |
![]() Alıntı:
Hala iftira diyorsun, hala bir cümle diyorsun. 10 dakikalık bir video var ortada. Konuşma olduğu gibi ortada... Asıl sen benim hakkıma giriyorsun ve öbür tarafda hesaplaşacağız. Bundan emin ol... |
||
![]() |
#78 |
![]() Daha fazla açıklamayacağım, bir söze binlerce cilt yazı yazdırmayın bana/gâyet açık ve net söz, çarpıtmayın. Ne söylemek istediğini anlamak için, bir zahmet yazdıklarımızı okuyunuz.
Adına Ergenekon denilen devlet içi örgütlenmeden bu ülkede ilk önce kim söz etmiştir, Hocamız tabikide.. İftira atııyorsunuz ; "cehenneme gönderdi bizi" diye sözü çarpıttınız, sonra ergenekon için "faso fiso" sözünü ortaya koydunuz /ki açıkladım çarpıtan medyayı. Bahsi geçen röpartajda hocamız ayrıca, "Susurluk araştırma komisyonunun, sonuna kadar görevlerini hiçbir etki altında kalmadan yapmaları konusunda başbakan olarak benim yazılı emrim vardır. Onlar da vazifelerini canla başla yapmışlardır. Ancak bizimki 1 yıllık bir hükümetti. Hükümetimiz döneminde bunların sonuçlanması imkanı olmamıştır." Kısa hükümet devresinde neler yaptı hocamız, Allah razı olsun diyeceğinize birde söz söylüyorsunuz ! İftira atanların her vakit karşısındayım burda; rahatsız olan iftira etmekten vazgeçsin bir zahmet ! |
|
![]() |
![]() |
#79 |
![]() bu şevket kazan denilen zat hem türk milletini aptal zannediyor ve aynı zamanda herkesle dalga geçiyor...biz olsaydık şöyle yapacaktık ta tık tık...aynı 7 yaş altı çocukların oyunbozanlık yapması gibi gülünç...yaşından başından utan be adam!!!
|
|
![]() |
![]() |
#80 | ||||
![]() Alıntı:
Ben savunma pozisyonundayım başkaları saldırı pozisyonundalar, ha bire hocaya saldırılıyor. Peki konuyla erbakan hocaya saldırmanın alakası ne? RP ergenekonun hesabını soracakmış konu, olaya susurluğu sokan kim? alay eden kim? Ya da dur ben aktarayım gidişatı: Konu başlığı açılmış bir haber verilmiş. haberin altına yazılan yazılar: Alıntı:
Alıntı:
(bak bunu yazan da sensin haaaa hani bana sen başlattın diyen varya sen işte ![]() Alıntı:
Bak konunun altına bunlar yazılmış, hiç bir refahcı yazmadan bunlar sıralanmış. Sonra ben gelmişim senin susurluk ile ilgili fasafiso lafınla ilgili onun öyle olmadığını başkasına söylendiğini yazmışım. peki sonra ne olmuş burası çok ilginç. ben fikri sağlara kızmışım, iftira demişim (iftira çünkü mum sözünü ASLA ERBAKAN SÖYLEMEDİ ama fikri erbakan söyledi diyor dünya alem biliyor ki erbakan söylemedi) benim fikriye iftira demem üzerine sen ne yaptın sevgili kardeşim: Tuttun erbakan hocanın hükümet vs. için söyledi sözleri getirdin. Tekrar sorayım: Bu konuyu bu hale siz mi getirdiniz biz mi? Fikriye müfteri denmesinden rahatsız olup erbakan bize şunu şunu söyledi müfteridir demeye getiren siz değil misiniz? Konuyla ergenekonla size söylenen sözlerin ne alakası var? |
|||||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|