|
![]() |
#10 |
![]() Diyaloğun meyveleri adlı siteden alıntı bir yorum;
"İşte bu kardeşim.Artık bizler belli gerçekleri anlamak zorundayız. Bakın hoşgörü ne kadarda güzel.Senin dinin üstün değil, benimki üstün tartışmaları son bulacak.Herkes istediği dini benimseyip barış içinde yaşayacak.Hangisini yaşarsan yaşa tekki Tanrı inancı olsun hepimiz aynı yerde Cennettte buluşacağız.Hocamızın bu büyük bir mucizesidir." Bu itikada sahip birisi Müslüman olamaz Dinden çıkmış olur... Sakın bana hiç kimse onu sen bilemezsin ayağı yapmasın çünkü bu benim iddiam değil İslam itikadı ortadadır... Sonra dan tövbe eder onu bilemem müneccim değilim.. Önceden İslam üzere geldiği halde tahrif edildikten sonra hükmü kaldırılmış bir Dinin mensubu Müslüman olmadıkça cennete asla ve kat'a gidemez..! İslamın bütün köhne ve batıl inançlardan üstün tek Din olduğunu kabul etmeyen de cennete giremez..! Girecek diyen de giremez..! Bana sen cennetin kapı bekçisimisin nerden biliyorsun da diyebilirler hiç umurum da değil..? Önce itikadını öğreniceksin sonra ahkam keseceksin... Dinler arası diyalog oyun mu evvela yalan olmayan dinlerin diyaloğu da olmaz... Yalan olduğu için de doğal olarak safsata... Halis niyetliler vardır olabilir doğaldır yanlış bilgiler,yanlış düşünceler yanlışa halis duygular beslete bilir... Zaten bunların kimlere hizmet ettikleri attıkları iftiralarla da kendini belli etmeye başlamıştır... |
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
diyalog, yalanı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|