AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 05-15-2008, 16:12   #35
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Standart Kutlu doğum haftası uydurma
Alıntı:
Berika Nickli Üyeden Alıntı
Kutlu doğum haftası uydurma
09 Mayıs 2008 Cuma 20:15
Prof. Süleyman Ateş, Hakan Şükür'ün açıklamasıyla yeniden gündeme gelen Kutlu Doğum Haftası için böyle konuştu.
Prof. Süleyman Ateş, Hakan Şükür'ün açıklamasıyla yeniden gündeme gelen Kutlu Doğum Haftası için böyle konuştu

"Ramazan ayı, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı günleri Kur’ân ile sabittir (Bakara: 185-197-203, Fecr: 1-2). Kur’ân’la belirlenmiş olan bu günleri kimse değiştiremez. Ama Kutlu Doğum veya Mevlit Kandili gibi kutlamalar uydurmadır, bid’attır."
internethaber
[b]
Peygamber döneminden onlarca yıl sonra ortaya çıkmıs bisey kandil kutlamaları.Uydurma değil sadece ümmetinin yapma ihtiyacı hissettigi bisey.
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi