![]() |
#11 |
![]() Bunu hala da soruyorsanız ne diyebilirim ki size.
Daha düne kadar kürt demek pkk demekti birilerine göre , hala da bazı kesimlerce böyle düşünülmeye devam ediyor. E bir ırk'ı , pkk lı sanırsan o ırktan olan kişi nasıl rahatça ''ben kürdüm'' diyebilsin ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Ben PKK ve yandaş partisi meydana çıkmasa idi kürt kardeşlerimize diğer etnik grupların bakış açısının farklı olacağını düşünüyorum . Yani çıkmasa idi kürtlerede olan bakış açısı lazın çerkese - manavın muhacire bakışından farklı olmayacağını düşünüyorum .
Aynı şekilde kendi entnik kimliğini ön plana çıkaramamasını devletin üniter yapısı ve devlet politikasına bağlayanlarıda haksızlık etmekle itham ediyorum . Ayrıca şiddet yüzünden kürt kardeşlerimizin PKK destekcilerine tepki vermesininde zor olduğunu düşünüyorum . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ABD'de 11 eylül saldırılarından sonra bütün müslümanlara potansiyel terörist muamelesi yapılmıştır . Bu gün Almanyada Türkler 10 tane terör eylemi yapsın bütün almanlar Türklere potansiye terörist gözüyle bakar . Türkiyede ise daha ileri düzeyde birde terör destekçisi bir parti var ve oda bu bölgede destek buluyor . Herkes melek değil bazı istemediğimiz olaylara elele birlik beraberlik içinde çözüm bulacağız ikide bir bir yerlere taş atarak değil .
Konu EZEL tarafından (06-29-2010 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Amerikadaki müslümanlar azınlıktır
Almanyadaki Türkler azınlıktır Ama Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan Kürtler asli unsurdur ve kendi dedelerinin kanlarıyla kurtardıkları topraklarda özgürce yaşama hakkına sahiptir. Kürt çocuklarına diyarbakırda mardinde şırnakta bingölde kürtçe düşünüp kürtçe anlatma olanağı verilmelidir. Namussuz haysiyetini kaybetmiş psikopat memurları şırnaka sürerek insanları bezdirmek hangi insanlığa sığardı ? Kürtler kültürlerinin yok edilmesini istemiyor. Devletin kültürel emperyalizmine asimilasyon politikalarına boyun eğmediği için 80 senedir çile çekiyor. Kürt halkını filistin halkı anlar Bosnalılar anlar Çeçenistanlılar anlar Keşmir müslümanları anlar Mazlum afgan halkı Umudumuz bir gün Türk halkınında bu halkı anlaması Umudumuz bu halkında yıllar boyunca on binlerce şehit verdiğini bu toprakları kendi bileğinin hakkıyla kurtardığını anlamasıdır. 40 yıllık pkk mücadelesinde bile binlerce şehit veren kardeşin kardeşi öldürdüğü bu savaşta belkide en çok zarar kürt halkını artık anlamanızdır 15 sene ohalde her türlü işkenceyi zulmü çekip topraklarının terk etmek zorunda kalan bir halktan bahsediyoruz. İnsaf edin çocuğunun birini dağa birini askere gönderen bir kürt anasını artık anlayın Kürtler bu ülkede hem dağda evladını kaybediyor hem askerde evladını kaybediyor hemde faili meçhullerde evladını kaybediyor. |
|
![]() |
![]() |
#15 | ||
![]() Alıntı:
Dersim katliamını unuttunuz galiba...Diyarbakır cezaevi olaylarını unuttunuz galiba... Köylerin basılıp yıkılıp yakılmasını....İsimlerinin değiştirilmesini unuttunuz galiba... Kürt diye kalmadık işkencelere kalanları karılarına tecavüz edilmelerini unuttunuz galiba... Ama istediğiniz kadar unutun...İstediğiniz kadar yalanlayın veya inanmayın.... TARİH HEP HAYKIRACAK GERÇEKLERİ.Boğazına bezde tıkansa bir gün HAYKIRACAK! Kürtler keyfi gitmediler BDP'ye Kürtler keyfi sığınmadılar PKK'ya. Senin o hatalı gösterdiğini Kürtler alınan KÜRT devleti kurulma kararına karşı çıktılar... Kürtler etnik kimlik yanlısı olsaydılar Osmanlıda isyan eden milletlerden olurdu... Kürtlere zorla etnik kimlikleriyle hitap edildi ve yaftalandılar... Alıntı:
![]() ![]() ![]() "Kürt halkını filistin halkı anlar Bosnalılar anlar Çeçenistanlılar anlar Keşmir müslümanları anlar Mazlum afgan halkı" ve Kürtleri ancak onlarla ezilenler anlar Furkan kardeşim. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
Baksana Türkiyeyi işgalci siyonistlerin yerine koyduğuna göre |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
Diyarbakır cezaevinde yatanların bir çoğu cezaevinden çıkıp PKK'ya katılıp kürt köylerinde beşikteki bebekten 70'lik ninesine varana kadar katletmişlerdir. Sadece kürt köylerininmi ismi değiştirildi? Bende Amasyalıyım Osmanlca olan bir çok yerin adı geçmişte değiştirildi . Bu gün bütün devletler değiştiryor sadece Türkiye değil . Biz birşeyler unutmuyoruz ama birileri 20 yıl önce PKK'nın kürt köylerini basıp kürt kızlarını kaçırıp dağlarda tecavüz ettiğini çabuk unutmuşa benziyor . |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |