AK Gençliğin Buluşma Noktası
Videolar Videolar; komik videolar, dini videolar.

Stil
Seçenekler

Alt 06-29-2010, 13:06   #11
Kullanıcı Adı
ALmi´
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Niye diyemediniz ?
Bunu hala da soruyorsanız ne diyebilirim ki size.
Daha düne kadar kürt demek pkk demekti birilerine göre , hala da bazı kesimlerce böyle düşünülmeye devam ediyor.
E bir ırk'ı , pkk lı sanırsan o ırktan olan kişi nasıl rahatça ''ben kürdüm'' diyebilsin ?
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-29-2010, 13:10   #12
Kullanıcı Adı
EZEL
Ben PKK ve yandaş partisi meydana çıkmasa idi kürt kardeşlerimize diğer etnik grupların bakış açısının farklı olacağını düşünüyorum . Yani çıkmasa idi kürtlerede olan bakış açısı lazın çerkese - manavın muhacire bakışından farklı olmayacağını düşünüyorum .
Aynı şekilde kendi entnik kimliğini ön plana çıkaramamasını devletin üniter yapısı ve devlet politikasına bağlayanlarıda haksızlık etmekle itham ediyorum .
Ayrıca şiddet yüzünden kürt kardeşlerimizin PKK destekcilerine tepki vermesininde zor olduğunu düşünüyorum .
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-29-2010, 13:14   #13
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunu hala da soruyorsanız ne diyebilirim ki size.
Daha düne kadar kürt demek pkk demekti birilerine göre , hala da bazı kesimlerce böyle düşünülmeye devam ediyor.
E bir ırk'ı , pkk lı sanırsan o ırktan olan kişi nasıl rahatça ''ben kürdüm'' diyebilsin ?
ABD'de 11 eylül saldırılarından sonra bütün müslümanlara potansiyel terörist muamelesi yapılmıştır . Bu gün Almanyada Türkler 10 tane terör eylemi yapsın bütün almanlar Türklere potansiye terörist gözüyle bakar . Türkiyede ise daha ileri düzeyde birde terör destekçisi bir parti var ve oda bu bölgede destek buluyor . Herkes melek değil bazı istemediğimiz olaylara elele birlik beraberlik içinde çözüm bulacağız ikide bir bir yerlere taş atarak değil .

Konu EZEL tarafından (06-29-2010 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir..
Alt 06-29-2010, 13:27   #14
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Amerikadaki müslümanlar azınlıktır
Almanyadaki Türkler azınlıktır

Ama Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan Kürtler asli unsurdur ve kendi dedelerinin kanlarıyla kurtardıkları topraklarda özgürce yaşama hakkına sahiptir.
Kürt çocuklarına diyarbakırda mardinde şırnakta bingölde kürtçe düşünüp kürtçe anlatma olanağı verilmelidir.
Namussuz haysiyetini kaybetmiş psikopat memurları şırnaka sürerek insanları bezdirmek hangi insanlığa sığardı ?
Kürtler kültürlerinin yok edilmesini istemiyor. Devletin kültürel emperyalizmine asimilasyon politikalarına boyun eğmediği için 80 senedir çile çekiyor.

Kürt halkını filistin halkı anlar
Bosnalılar anlar
Çeçenistanlılar anlar
Keşmir müslümanları anlar
Mazlum afgan halkı

Umudumuz bir gün Türk halkınında bu halkı anlaması
Umudumuz bu halkında yıllar boyunca on binlerce şehit verdiğini bu toprakları kendi bileğinin hakkıyla kurtardığını anlamasıdır.
40 yıllık pkk mücadelesinde bile binlerce şehit veren kardeşin kardeşi öldürdüğü bu savaşta belkide en çok zarar kürt halkını artık anlamanızdır
15 sene ohalde her türlü işkenceyi zulmü çekip topraklarının terk etmek zorunda kalan bir halktan bahsediyoruz.
İnsaf edin çocuğunun birini dağa birini askere gönderen bir kürt anasını artık anlayın

Kürtler bu ülkede hem dağda evladını kaybediyor hem askerde evladını kaybediyor hemde faili meçhullerde evladını kaybediyor.

Alt 06-29-2010, 13:35   #15
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Ben PKK ve yandaş partisi meydana çıkmasa idi kürt kardeşlerimize diğer etnik grupların bakış açısının farklı olacağını düşünüyorum . Yani çıkmasa idi kürtlerede olan bakış açısı lazın çerkese - manavın muhacire bakışından farklı olmayacağını düşünüyorum .
Aynı şekilde kendi entnik kimliğini ön plana çıkaramamasını devletin üniter yapısı ve devlet politikasına bağlayanlarıda haksızlık etmekle itham ediyorum .
Ayrıca şiddet yüzünden kürt kardeşlerimizin PKK destekcilerine tepki vermesininde zor olduğunu düşünüyorum .
Yani kusura bakmayın yaşça da benden büyüksünüz ama size YUH! diyorum.
Dersim katliamını unuttunuz galiba...Diyarbakır cezaevi olaylarını unuttunuz galiba...
Köylerin basılıp yıkılıp yakılmasını....İsimlerinin değiştirilmesini unuttunuz galiba...
Kürt diye kalmadık işkencelere kalanları karılarına tecavüz edilmelerini unuttunuz galiba...
Ama istediğiniz kadar unutun...İstediğiniz kadar yalanlayın veya inanmayın....

TARİH HEP HAYKIRACAK GERÇEKLERİ.Boğazına bezde tıkansa bir gün HAYKIRACAK!

Kürtler keyfi gitmediler BDP'ye Kürtler keyfi sığınmadılar PKK'ya.
Senin o hatalı gösterdiğini Kürtler alınan KÜRT devleti kurulma kararına karşı çıktılar...
Kürtler etnik kimlik yanlısı olsaydılar Osmanlıda isyan eden milletlerden olurdu...
Kürtlere zorla etnik kimlikleriyle hitap edildi ve yaftalandılar...

Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Amerikadaki müslümanlar azınlıktır
Almanyadaki Türkler azınlıktır

Ama Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan Kürtler asli unsurdur ve kendi dedelerinin kanlarıyla kurtardıkları topraklarda özgürce yaşama hakkına sahiptir.
Kürt çocuklarına diyarbakırda mardinde şırnakta bingölde kürtçe düşünüp kürtçe anlatma olanağı verilmelidir.
Namussuz haysiyetini kaybetmiş psikopat memurları şırnaka sürerek insanları bezdirmek hangi insanlığa sığardı ?
Kürtler kültürlerinin yok edilmesini istemiyor. Devletin kültürel emperyalizmine asimilasyon politikalarına boyun eğmediği için 80 senedir çile çekiyor.

Bosnalılar anlar
Çeçenistanlılar anlar
Mazlum afgan halkı

Umudumuz bir gün Türk halkınında bu halkı anlaması
Umudumuz bu halkında yıllar boyunca on binlerce şehit verdiğini bu toprakları kendi bileğinin hakkıyla kurtardığını anlamasıdır.
40 yıllık pkk mücadelesinde bile binlerce şehit veren kardeşin kardeşi öldürdüğü bu savaşta belkide en çok zarar kürt halkını artık anlamanızdır
15 sene ohalde her türlü işkenceyi zulmü çekip topraklarının terk etmek zorunda kalan bir halktan bahsediyoruz.
İnsaf edin çocuğunun birini dağa birini askere gönderen bir kürt anasını artık anlayın

Kürtler bu ülkede hem dağda evladını kaybediyor hem askerde evladını kaybediyor hemde faili meçhullerde evladını kaybediyor.

"Kürt halkını filistin halkı anlar
Bosnalılar anlar
Çeçenistanlılar anlar
Mazlum afgan halkı" ve Kürtleri ancak onlarla ezilenler anlar Furkan kardeşim.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-29-2010, 13:48   #16
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Bosnalılar anlar
Çeçenistanlılar anlar
Mazlum afgan halkı
Furkan senin bu zihniyetin KÜRTÇÜLERE epey cesaret verir
Baksana Türkiyeyi işgalci siyonistlerin yerine koyduğuna göre
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-29-2010, 13:49   #17
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yani kusura bakmayın yaşça da benden büyüksünüz ama size YUH! diyorum.
Dersim katliamını unuttunuz galiba...Diyarbakır cezaevi olaylarını unuttunuz galiba..
Köylerin basılıp yıkılıp yakılmasını....İsimlerinin değiştirilmesini unuttunuz galiba...
Kürt diye kalmadık işkencelere kalanları karılarına tecavüz edilmelerini unuttunuz galiba...
Ama istediğiniz kadar unutun...İstediğiniz kadar yalanlayın veya inanmayın....

TARİH HEP HAYKIRACAK GERÇEKLERİ.Boğazına bezde tıkansa bir gün HAYKIRACAK!

Kürtler keyfi gitmediler BDP'ye Kürtler keyfi sığınmadılar PKK'ya.
Senin o hatalı gösterdiğini Kürtler alınan KÜRT devleti kurulma kararına karşı çıktılar...
Kürtler etnik kimlik yanlısı olsaydılar Osmanlıda isyan eden milletlerden olurdu...
Kürtlere zorla etnik kimlikleriyle hitap edildi ve yaftalandılar.

"Kürt halkını filistin halkı anlar
Bosnalılar anlar
Çeçenistanlılar anlar
Mazlum afgan halkı" ve Kürtleri ancak onlarla ezilenler anlar Furkan kardeşim.
Dersim olayları durduk yere olsaydı haklı olurdun . Dersim olayları yıllarca savaşmış ve son takadiyle kurtuluş savaşını kaznamış bir orduya vede devlete karşı ayaklananlara karşı yapılmıştır . O ŞARTLAR ALTINDA YAPILAN HİÇ BİRŞEYİ SUÇLAMAM. ÖYLE TOPLULUĞA HERŞEY MAKBULDUR .
Diyarbakır cezaevinde yatanların bir çoğu cezaevinden çıkıp PKK'ya katılıp kürt köylerinde beşikteki bebekten 70'lik ninesine varana kadar katletmişlerdir. Sadece kürt köylerininmi ismi değiştirildi? Bende Amasyalıyım Osmanlca olan bir çok yerin adı geçmişte değiştirildi . Bu gün bütün devletler değiştiryor sadece Türkiye değil . Biz birşeyler unutmuyoruz ama birileri 20 yıl önce PKK'nın kürt köylerini basıp kürt kızlarını kaçırıp dağlarda tecavüz ettiğini çabuk unutmuşa benziyor .
Alt 06-29-2010, 14:11   #18
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
BenHur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Furkan senin bu zihniyetin KÜRTÇÜLERE epey cesaret verir
Baksana Türkiyeyi işgalci siyonistlerin yerine koyduğuna göre
O zaman da onları yapanların bu gün benim gözümde Peres'ten bir farkı yoktur.

Alıntı:
Dersim olayları durduk yere olsaydı haklı olurdun . Dersim olayları yıllarca savaşmış ve son takadiyle kurtuluş savaşını kaznamış bir orduya vede devlete karşı ayaklananlara karşı yapılmıştır . O ŞARTLAR ALTINDA YAPILAN HİÇ BİRŞEYİ SUÇLAMAM. ÖYLE TOPLULUĞA HERŞEY MAKBULDUR .
Diyarbakır cezaevinde yatanların bir çoğu cezaevinden çıkıp PKK'ya katılıp kürt köylerinde beşikteki bebekten 70'lik ninesine varana kadar katletmişlerdir. Sadece kürt köylerininmi ismi değiştirildi? Bende Amasyalıyım Osmanlca olan bir çok yerin adı geçmişte değiştirildi . Bu gün bütün devletler değiştiryor sadece Türkiye değil . Biz birşeyler unutmuyoruz ama birileri 20 yıl önce PKK'nın kürt köylerini basıp kürt kızlarını kaçırıp dağlarda tecavüz ettiğini çabuk unutmuşa benziyor .
Vay be Herşey haklı yani yapılan tüm katliamlar haklı.Gözü karalığın içi kan kokmuşluğun bu kadarı yani sadece alkışlarım.Biz PKK'yı SAVUNMADIK!.Kirli oyunlar oynandı ve kirli oyunun bir parçası olan Pkk'nın kucağına atıldı kürt halkı.PKK NE KADAR KALLEŞ VE KAN KOKUYORSA BU GÜN KÜRT HALKINA YAPILANLARI İNKAR EDENLER VEYA MEŞRU GÖSTERENLERDE ONLAR KADAR KALLEŞ! VE KAN KOKUYOR.
Alt 06-29-2010, 14:15   #19
Kullanıcı Adı
El Emin
http://www.akpartiforum.com/cumhuriy...iyet+K%FCrtler

İÇİ KAN KOKANLAR OKUYUN.
Alt 06-29-2010, 14:15   #20
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O zaman da onları yapanların bu gün benim gözümde Peres'ten bir farkı yoktur.

Vay be Herşey haklı yani yapılan tüm katliamlar haklı.Gözü karalığın içi kan kokmuşluğun bu kadarı yani sadece alkışlarım.Biz PKK'yı SAVUNMADIK!.Kirli oyunlar oynandı ve kirli oyunun bir parçası olan Pkk'nın kucağına atıldı kürt halkı.PKK NE KADAR KALLEŞ VE KAN KOKUYORSA BU GÜN KÜRT HALKINA YAPILANLARI İNKAR EDENLER VEYA MEŞRU GÖSTERENLERDE ONLAR KADAR KALLEŞ! VE KAN KOKUYOR.
Hiç kusura bakma dersimde yapılan katliamı eleştirirken Dersimlilerin yaptıklarını eleştirmeyenlere cevabım tek taraflı bir bakıç açısıyla olacaktır onlarda olaylara çift taraflı bakana kadar .

Konu EZEL tarafından (06-29-2010 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)